Αναιρέσεις 2017! Πρόγραμμα 2ης ημέρας

Σάββατο 3 Ιούνη, Αθήνα, Day 2 / Stage1

Τη δεύτερη μέρα στην πρώτη σκηνή στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε groove, danceflloοr καταστάσεις. Dub, funk, soul, hip hop, old school αφροαμερικάνικος ήχος, breakbeats, ηλεκτρονικά samples και tap dance έχουν την τιμητική τους με headliner ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς εναλλακτικής χορευτικής μουσικής.

Ο Quantic (Will Holland) [Quantic Music] αποτελεί όντως ένα από τα πιο ταλαντούχα άτομα σε αυτό τον χώρο και επί σκηνής θα μας παρουσιάσει κάποια από τα καλύτερα μουσικά “χαρμάνια” του, που εκτείνονται από την ευαισθησία της jazz και της soul μέχρι το groove της funk και της bossa nova, έως και τις παραδοσιακές μουσικές της Λατινικής Αμερικής.

Στη σκηνή όμως θα ανεβούν την ίδια μέρα και κάποια από τα καλύτερα παιδιά της underground σκηνής των Ελλήνων beatmakers – παραγωγών, μουσικών και mc’s. O Stiko, o Kill Emil και η Mariletta Konstantara aka Mamaletta, η μουσική κολλεκτίβα των Wolfy Funk Project με τον Mc Yinka και πολλούς σημαντικούς Έλληνες μουσικούς, o εκρηκτικός Blend Mishkin και οι Roots Evolution με τον BNC aka Jeff Gonzales (Smoke) [Blend Mishkin & Roots Evolution] , οι AndyFellaz των Billa Qause (B.Q.) και Νίκου Μαρτζιώκα και ο εμβληματικός CAYETANO αναλαμβάνουν δράση σε ένα χορευτικό πάρτυ μέχρι το πρωί!

Κάτω η τέχνη σας. Κάτω ο έρωτάς σας. Κάτω το σύστημά σας.
Να κάνουμε την ανάγκη ιστορία.

Αναιρέσεις 2017 | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 2 – 3 – 4 Ιούνη

Scroll to Top