Ανακοίνωση για το camping Αναιρέσεις: Κόντρα στους καιρούς, camp-άρουμε αλλιώς!

«Κάθε εμπόδιο για καλό», λέει ο θυμόσοφος λαός. Αντλώντας αισιοδοξία από τη λαϊκή σοφία, αλλά και πιστεύοντας ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, η αναζήτηση για ένα χώρο camping που θα πληρεί όλα τα κριτήρια – φθηνές και ευχάριστες διακοπές, μικρό κόστος μεταφορικών, αθλητικές εγκαταστάσεις, και βέβαια κατάλληλος χώρος για πολιτικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις – συνεχίστηκε λόγω και του αυξημένου ενδιαφέροντος για το φετινό camping Αναιρέσεις, όπου η αναμενόμενη μαζικότητα δεν γινόταν να εξυπηρετηθεί από το camping στα Βασιλικά της Βόρειας Εύβοιας.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το camping των Αναιρέσεων βρήκε ένα νέο χώρο για να στεγαστεί, ικανό να μας χωρέσει όλους και όλες και να καλύψει όλες τις πλευρές των δραστηριοτήτων του, να προσφέρει φθηνές και ποιοτικές διακοπές σε τοποθεσία εύκολα προσβάσιμη. Στην παραλία της Αλισσού, κοντά στην ομώνυμη κωμόπολη, σε απόσταση περίπου 25’ από την Πάτρα, θα φιλοξενηθεί λοιπόν το φετινό camping από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 6 Αυγούστου. Σε έναν χώρο όμορφο και λειτουργικό, με πλήρεις εγκαταστάσεις με οργάνωση, συλλογικότητα και αλληλεγγύη, βάζουμε πλώρη για αξέχαστες και ψυχαγωγικές (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) διακοπές!

Το πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του camping καθώς και λεπτομέρειες σε σχέση με την πρόσβαση και τις τιμές θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Scroll to Top