Πρώτη συνάντηση του μαρξιστικού εργαστηρίου της λέσχης! Δευτέρα 10/11, 7:00μμ

Αρχικά η πρώτη συνάντηση του μαρξιστικού εργαστηρίου ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3/11, όμως δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί. Νέα ημερομηνία: Δευτέρα 10 Νοέμβρη, 7μμ.

Η Λέσχη Αναιρέσεις και ειδικά το Μαρξιστικό Εργαστήρι της επιχειρεί να συμβάλει στη βαθύτερη και πιο ουσιαστική σχέση κι επαφή των νέων αγωνιστών με την επαναστατική θεωρία.

Σε μια σχέση καινοτόμα και ριζοσπαστική, τόσο ως προς το περιεχόμενο της θεωρίας όσο και ως προς τον τρόπο παραγωγής της, σε μια κατεύθυνση άρσης του διαχωρισμού ανάμεσα σε εισηγητή και παθητικό ακροατή.

Σε μια σχέση που θα συνδυάζει τη δημιουργική επαφή με τα κλασικά μαρξιστικά κείμενα με την επαναστατική αναζήτηση, την επιστημονική έρευνα, το θεωρητικό διάλογο, την αναμέτρηση με τα μεγάλα ερωτήματα της επιστήμης, της φιλοσοφίας, της κοινωνίας, της φύσης που γεννούν η σύγχρονη εποχή και το κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης.

Όλα αυτά τα στοιχεία -γνώση, μελέτη, έρευνα, αναζήτηση, διάλογος- επιδιώκουμε να είναι παρόντα και να πρυτανεύουν στο Μαρξιστικό Εργαστήρι και τις δραστηριότητες του. Σας καλούμε όλους στην πρώτη ανοιχτή συνέλευση του μαρξιστικού εργαστηρίου την Δευτέρα 10/11 στις 7.00 στον χώρο της λέσχης.

Scroll to Top