Παρουσίαση του νέου Περιοδικού Αναιρέσεις | Τεύχος 41 στη Λέσχη Αναιρέσεις

📖Κυκλοφορεί το νέο Περιοδικό Αναιρέσεις | τεύχος 41 – άνοιξη 2023.

Παρουσίαση του νέου Περιοδικού Αναιρέσεις | Τεύχος 41

🗓Τετάρτη 26 Απριλίου, 19:00

📍Φερών 3, Βικτώρια – Google Maps: https://goo.gl/maps/j1626i3YArqGfNPS8

Ομιλητές/τριες – Μέλη της Συντακτικής Επιτροπής:
◼️Γιώργος Πισίνας
◼️Ιωάννα Θώμου
◼️Ίωνας Αγγελής

✌️Αφιέρωμα: Άνοιξη για έναν ρεαλισμό του αδύνατου!

✍️«Είμαστε ρεαλιστές, επιδιώκουμε το αδύνατο». Τη φράση του Τσε Γκεβάρα μάς θύμισε το κατειλημμένο ΡΕΞ ως παρότρυνση καταμεσής μιας κινηματικής συνάντησης στους δρόμους, όσο η συντακτική του περιοδικού έκλεινε την ύλη και έγραφε το editorial.

🔗Διαβάστε το Editorial στο site μας: https://tinyurl.com/6tjcj2d4

Οι εκλογικές εξέδρες που επιχειρήθηκαν να στηθούν οδηγώντας σε μια βαρετή πολιτικά άνοιξη διαλύθηκαν. Ο κόσμος πνίγεται από οργή και δίκιο. Και κανένα από τα δυο δεν μπορεί να εγκλωβιστεί στα πολιτικάντικα εκλογικά διλήμματα των εκλογέων. Είμαστε ρεαλιστές, απαιτούμε το αδύνατο…

Οι πολιτικοί σαφώς είναι μαγκωμένοι και αγχώνονται. Το ενδεχόμενο μιας συνάντησης στον δρόμο σίγουρα καθιστά αδύνατη μια βαρετά πολιτική άνοιξη. Στη διαλεκτική που το αυτονόητο γίνεται αδύνατο, το αδύνατο γίνεται αυτονόητο, έτσι όμως ξεδιπλώνει μπροστά μας το ενδεχόμενο να έχουμε μια πολιτικά επικίνδυνη άνοιξη.

⚡️ Εκδίκηση για τους νεκρούς δεν είναι να παραιτηθεί ένας υπουργός, μια κυβέρνηση…αλλά να ζήσουμε απέναντι στην πολιτική μιας εξουσίας που δολοφονεί!

Το νέο Περιοδικό Αναιρέσεις μπορείτε να προμηθευτείτε στη Λέσχη Αναιρέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Χανιά, αλλά και από τις οργανώσεις της νΚΑ πανελλαδικά.

Scroll to Top