ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

music logo anaireseis 2013 (3)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ACTIVE MEMBER
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ του Στέλιου Σαλβαδόρ

Οι Αναιρέσεις Πάτρας αναγκαζόμαστε να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα της 1η ημέρας του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 24 Μαίου, καθώς πληροφορηθήκαμε αδικαιολόγητα δύο μέρες μόλις πριν την έναρξη του φετινού μας ταξιδιού, αρχικά από ανακοινώσεις στο διαδίκτυο και μετέπειτα τηλεφωνικά, ότι οι Active Member ακυρώνουν την εμφάνιση τους. Οι Αναιρέσεις δεν φέρουν καμιά ευθύνη για αυτή την εξέλιξη, η οποία οφείλεται καθαρά σε λόγους του ίδιου του συγκροτήματος. Λόγοι οι οποίοι μάλιστα δεν μας έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη επαρκώς.

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις δεν είναι μία κερδοσκοπική ή εμπορική διαδικασία. Δεν έχει χορηγούς ή κρατικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις. Ούτε ποτέ αποτέλεσε ή θα αποτελέσει ένα στενά «κομματικό» ή πολιτικό φεστιβάλ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στις πολιτικές και πολιτιστικές του εκδηλώσεις συμμετέχουν άνθρωποι και συναγωνιστές με τους οποίους, αν και δεν συμφωνούμε σε όλα, βρισκόμαστε σε ένα ειλικρινή διάλογο με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη του κινήματος. Το φεστιβάλ Αναιρέσεις φιλοδοξεί να προτάξει έναν άλλο πολιτισμό και μια άλλη πολιτική για την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία διατηρώντας την οικονομική του ανεξαρτησία όπως και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση με το ΝΑΡ που το διοργανώνουν. Περιστατικά όπως αυτό δεν αντιστοιχούν σε αυτή μας την προσπάθεια και θα μπορούσαν μάλιστα να την πλήξουν, κάτι που όπως φαίνεται απασχολεί έντονα ορισμένους.

Παρόλα αυτά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τη θέση των Active Member στο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα πάρουν για μία δυνατή ροκ βραδιά τα ΜΩΡΑ στη ΦΩΤΙΑ του Στέλιου Σαλβαδόρ, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια για την στάση τους αυτή.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα διεξαχθεί κανονικά και σας περιμένουμε όλες και όλους στις εκδηλώσεις του.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑΣ
24 -25 ΜΑΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΙ
Είσοδος ενίσχυσης 5 ¤

Ομάδα επικοινωνίας του φεστιβάλ στην Πάτρα:
τηλ. 6979740849, anaireseis@gmail.com

Scroll to Top