3ήμερο Camping Αναιρέσεις 2020

3ήμερο Camping Αναιρέσεις 2020

31 Ιουλίου- 2 Αυγούστου | Οροπέδιο Καραμανώλη, Καταφύγιο Αγράφων

 

Μετά από έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο πανελλαδικό κύκλο πολιτικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων στις πλατείες, οι Αναιρέσεις ανανεώνουν το θερινό τους ραντεβού το τριήμερο 31/7 – 2/8 στα Άγραφα στο Νομό Καρδίτσας διοργανώνοντας camping στο καταφύγιο των Αγράφων. Το εξαιρετικά όμορφο τοπίο, η ιστορική παράδοση και οι αγώνες του κομμουνιστικού κινήματος στην περιοχή, αλλά και οι σύγχρονες αντιστάσεις ενάντια στη λεηλασία της φύσης και του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τις πολιτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες των φετινών Αναιρέσεων κάνουν αυτό το τριήμερο camping φθηνό και ποιοτικό προορισμό ξεκούρασης και αναψυχής. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή ταινίας, θεματική μουσική βραδιά, πεζοπορία στην ιστορική Νιάλα, επίσκεψη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα και στις γύρω περιοχές. Το Σάββατο στο χώρο του καταφυγίου θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση και θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι.

Ενάντια στους ατομικούς δρόμους, στην ανταγωνιστικότητα και στις διακοπές που να αποτελούν προνόμιο, εμείς αντιπαραβάλουμε μια εικόνα απ’ το συλλογικά διαμορφωμένο μέλλον μας για αυτό και επιδιώκουμε να ενισχύσουμε πλευρές αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης και συλλογικότητας.

Το πλήρες πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του camping θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

∗Για τον καλύτερο υπολογισμό του χώρου λόγω της ιδιαιτερότητας του φετινού κάμπινγκ Αναιρέσεις σε καταφύγιο σας ζητούμε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και να μας δηλώσετε αν θα έρθετε με τα πούλμαν που βάζουμε ή με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Κόστος:
Μεταφορά με πούλμαν + διαμονή:
-20€ φοιτητές κ άνεργοι
-25€ υπόλοιποι
Μόνο διαμονή με δικό σας μεταφορικό:
-10€ φοιτητές κ άνεργοι
-15€ υπόλοιποι

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
//Αθήνα: 6931461968
//Πάτρα: 6973299495
//Θεσσαλονίκη: 6970261791

Scroll to Top