Παράσταση – Αφιέρωμα | Μικρές Ξεχασμένες Ιστορίες ή Πού ξέρεις μπορει και να μας χρειαστεί #50πολυτεχνείο

Facebook Event: Παράσταση #50πολυτεχνείο | Μικρές Ξεχασμένες Ιστορίες ή Πού ξέρεις μπορει και να μας χρειαστεί

🗓Παράσταση – Αφιέρωμα στις 22/11 στο New Star Art Cinema.

⏰Ώρα Έναρξης – 19:30 (Προσέλευση από τις 19:00).

📌Προαιρετική Οικονομική Ενίσχυση 3€.

👉Η καμπάνια του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νΚΑ με τίτλο «Η φλόγα των εξεγέρσεων του χθες, να φωτίσει τις επαναστάσεις του σήμερα. Αγώνας για Ψωμί, Παιδεία, Ειρήνη, Ελευθερία!», φιλοδοξεί να ανοίξει μια οργανωμένη και διαρκή «συνομιλία» με την ιστορία του Νοέμβρη τόσο στο κοινωνικό-οικονομικό πλαίσιο και στους αγώνες στην Ελλάδα και διεθνώς, όσο και στον πολιτισμό και την τέχνη.

👉Στα πλαίσια της παρέμβασης στο πεδίο του πολιτισμού και μετά την επιτυχημένη παραγωγή των Αναιρέσεων για τον Τάσο Λειβαδίτη, διοργανώνουμε μία πρωτότυπη παράσταση-θέατρο ντοκουμέντο με τίτλο «Μικρές ξεχασμένες ιστορίες ή πού ξέρεις μπορεί και να μας χρειαστεί».

👉Μία αφήγηση της ιστορίας από το ’67 μέχρι και σήμερα, μέσα από την προσωπική ματιά των δικών μας συντρόφων και συντροφισσών, τις δικές μας εμπειρίες και αναγνώσεις της ιστορίας. Βασισμένη σε συνεντεύξεις που συλλέχθηκαν και καταγράφηκαν ως προσωπικές αφηγήσεις του συλλογικού οράματος του Πολυτεχνείου.

👉Μία πολύμορφη καλλιτεχνική παράσταση με θέατρο, μουσική, χορό και βίντεο που προσεγγίζει τα γεγονότα, με στόχο να απελευθερωθούν και να γεννηθούν σκέψεις και συναισθήματα, μνήμες, συγκινήσεις και συλλογικές αναπαραστάσεις.

📍New Star Art Cinema – (Σταυροπούλου 33, πλατεία Αμερικής)

Scroll to Top