Αφιέρωμα στους Νιο.Στε.

Οι Νιο.Στε. είναι περιστεριώτικο hiphop συγκρότημα που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία το 2005. Αποτελείται από τους Νιόνιο (Dionysis Nioste Peiramas) και Στέλιο (Στέλιος Νιοστε Πειραματόπουλος), δύο παιδικούς φίλους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική και το ίδιο πάθος για ελεύθερη έκφραση. Ο στίχος τους έξυπνος, προκλητικός κ συνάμα βαθιά πολιτικός, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τα άγχη και τις αγωνίες μιας γενιάς που δεν τα βρήκε όλα έτοιμα. Μιας γενιάς που πρέπει να αγωνιστεί για να κερδίσει όσα της ανήκουν.

https://www.youtube.com/watch?v=r2KB50_sU1U

Την Τετάρτη 19 Ιούνη στις 9 το βράδυ οι ΝΙΟ.ΣΤΕ. θα βρεθούν μαζί μας στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου για να συζητήσουμε για τα πρώτα μουσικά τους βήματα, το χιπχοπ των δρόμων, καθώς και τα προβλήματα που αντμετωπίζει ένας καλλιτέχνης σήμερα. Θα παρακολουθήσουμε υλικό από το αρχείο τους (συμμετοχές σε φεστιβάλ, συναυλίες, live του χιπχοπ καφενέ) και θα ακούσουμε κομμάτια από παλιότερους δίσκους τους, αλλά και ακυκλοφόρητες δουλειές τους. Στο τέλος της βραδιάς θα λειτουργήσει το μπαρ του στεκιού της Κίνησης κάτω από τη συνοδεία χιπχοπ ήχων. Οι φήμες για open mics με δημοτικό σύμβουλο mc Τσαλίκη ΔΕΝ επιβεβαιώνονται.

Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη σε όλες κ όλους
Στέκι Αριστερής Κίνησης Περιστερίου
Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος (λίγα μέτρα από το σταθμό metro Περιστέρι)
Τετάρτη 19.06.19, στις 21:00

Οι ΝΙΟ.ΣΤΕ. έχουν κυκλοφορήσει 3 ολοκληρωμένες δουλειές:
• 2013, ep ΄΄Ποιος σε έβαλε σημάδι΄΄
• 2015, lp ΄΄Ντεκουπάζ
• 2018, βιβλίο – cd ”Εν τω μεταξύ” (πειραματική δουλειά που περιλαμβάνει 5 τραγούδια του Στέλιου και 5 γραπτά του Νιόνιου με κοινούς τίτλους και θεματικές)

Ακούστε τα τραγούδια των ΝΙΟ.ΣΤΕ. εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCKDyAwv7fWYdSEK84W-Hr2Q
Κάντε like στη fb σελίδα των ΝΙΟ.ΣΤΕ. εδώ: https://www.facebook.com/NioSte748/

”Νιώθουμε άνθρωποι;
Άνθρωποι νιώστε!”

Scroll to Top