Διήμερο ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια – 14 & 15 Μαη!

Η Λέσχη Νεολαίας Θεωρίας και Πολιτισμού, Αναιρέσεις στηρίζει το διήμερο ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια που διεξάγεται στις 14 και 15 Μάη στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Στην εποχή που η πλειοψηφία της νεολαίας είτε προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στην στον εργασιακό μεσαίωνα της επισφάλειας, είτε βρίσκεται στο φάσμα της ανεργίας, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να αναπτυχθεί ο διάλογος για την αναζήτηση των νέων μορφών συγκρότησης της νεολαίας απέναντι στο νέο βάρβαρο εργασιακό καθεστώς. Το διήμερο ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια, συμβάλει αποφασιστικά στην παραπάνω κατεύθυνση. Ως Λέσχη νεολαίας στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια και το ίδιο το διήμερο με στόχο τον συντονισμό και την κοινή δράση των εργατικών συλλογικοτήτων και λεσχών, των επιτροπών αγώνα και ταξικών σωματείων ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα που με βάση την πρόσφατη εμπειρία από τους αγώνες που δόθηκαν, θα είναι ικανό να ανατρέψει συνολικά την
αντιλαϊκή πολιτική.

Στις 14 και 15 Μάη η Λέσχη Αναιρέσεις θα παραμείνει κλειστή. Καλούμε κάθε νέο και νέα να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και τις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα, στο διήμερο ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια, ώστε από κοινού να σχεδιάσουμε την παρέμβαση μας το επόμενο διάστημα.

2IMERO-WEB2

Scroll to Top