Photostory: Εγκαίνια της Λέσχης Αναιρέσεις στην Αθήνα!

📸Εγκαίνια της Λέσχης Αναιρέσεις στην Αθήνα!

Με ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση των εγκαινίων της Λέσχης Αναιρέσεις «Ρωγμή στα θεμέλια του συστήματος: Η Τέχνη που αντιστέκεται και απελευθερώνει», που κράτησε το ενδιαφέρον για πάνω από 2 ώρες ενώ συνεχίσαμε με δυνατό opening party μέχρι τα ξημερώματα.

🙏Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους/ες που παρεβρεθήκατε και μας στηρίξατε στα εγκαίνια της νέας λέσχης.

✌Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην εκδήλωση, την Ρόζυ Μονάκη, τον Γιάννη Καρπούζη, την Αιμιλία Καραλή, τον Φάνη Παπαγεωργίου, τον VoxPopuli, τον Στάθη Παΐζη και όσους συμμετείχαν με τις παρεμβάσεις και την παρουσία τους.

Μοιραστήκαμε σοβαρούς προβληματισμούς και ανησυχίες, όσον αφορά την τέχνη που θα χειραφετεί και θα απελευθερώνει, ενώ λάβαμε σοβαρά ερεθίσματα ώστε πραγματικά να ανοίξουμε σε βάθος της συζήτηση για έναν άλλον πολιτισμό, ικανό να αναδείξει μια διαφορετική κοινωνία, το επόμενο διάστημα.

💬Ο χθεσινός κύκλος συζήτησης που καταπιάστηκε από τον αγώνα των καλλιτεχνών ως την ποίηση, την θεωρία και τη Hip Hop, ήταν πραγματικά ένα σύνολο πλούσιων σκέψεων και αναζητήσεων που συνενώνονται σε πολλά σημεία, στον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στην εξύψωση της ψυχής, του πνεύματος, στην ουσιαστική ψυχαγωγία του λαού και της νεολαίας. Δίνουμε υπόσχεση να βαθύνουμε και να εξειδικεύσουμε περαιτέρω αυτήν την συζήτηση.

🎧Θέλουμε, τέλος να ευχαριστήσουμε την DJ Pitsouni για τα τέλεια βραδινά vibes που μας χάρισε!

Συνεχίζουμε με πλούσια δράση των Αναιρέσεων και νέες εκδηλώσεις στη λέσχη μας!

🔔Stay Tuned

Αρχική


Facebook: anaireseis
Instagram: anaireseis.theproject
Twitter: anaireseis
YouTube: anaireseis
TikTok: anaireseis

 

Scroll to Top