Αναιρέσεις 2021 Αθήνα: Σκοπευτήριο Καισαριανής | Φωτογραφικό Υλικό

Η πρώτη μέρα Αναιρέσεων στην Αθήνα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανάλογη μαζικότητα. Από το πρωί μέλη της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και του ΝΑΡ κατέφθασαν στο χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής όπου και διαμόρφωσαν ειδικά τον χώρο.

Εκτός από τον χώρο των πολιτικών εκδηλώσεων, τα τραπεζάκια με υλικά του ΝΑΡ, της νΚΑ αλλά και των διαφόρων εγχειρημάτων που παρεμβαίνουν (Attack, ΛΑΝΤΖΑ, LABour) και το bar, υπήρξε μια ενδιαφέρουσα έκθεση κόμικς με θέμα την αστυνομική καταστολή αλλά και το βιβλιοπωλείο των Αναιρέσεων, με αρκετούς τίτλους πολιτικών και πολιτιστικών βιβλίων.

Η πρώτη εκδήλωση με θέμα “Θέλουμε το μέλλον μας πίσω! Το κίνημα νεολαίας μπροστά σε νέες προκλήσεις” έκανε μια ανάλυση και έθεσε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κινημάτων με νεολαιίστικα χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα ενώ συγχρόνως έστρεψε το βλέμμα στις μάχες που δύναται να ξεσπάσουν στο προσεχές μέλλον.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις άρχισαν με τους the bad poetry social club, που μέσα από την βιωματική φόρμα της slam poetry ανέδειξαν ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές πτυχές της καθημερινότητας που ζούμε, ενώ οι Blend Mishkin και Sugahspank! μαζί με τον dj Palov έκλεισαν το βράδυ σε reggae ρυθμούς.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες νέους και νέες, τους κατοίκους της Καισαριανής, και όλο τον κόσμο που πλαισίωσε τις εκδηλώσεις μας και φυσικά τους καλλιτέχνες και τις καλλιτέχνιδες που μας χάρισαν μια μοναδική βραδιά σε ένα ιδιαίτερο μέρος.

 

Scroll to Top