Camping Αναιρέσεις 2023 – Δελτίο Τύπου

Το Camping Αναιρέσεις ανανεώνει για άλλη μια χρονιά το φετινό θερινό ραντεβού του από τις 14 μέχρι τις 23 Ιουλίου στο Blue Bay Camping, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, σε μια ιδιαίτερα όμορφη περιοχή με εύκολη πρόσβαση. Μετά από τον πρώτο επιτυχημένο γύρο φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, το camping Αναιρέσεις είναι έτοιμο να υποδεχτεί μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες και εργαζομένους/ες που αναζητούν μια εναλλακτική, οικονομική και ποιοτική απόδραση από την απαιτητική εργασία, αφήνοντας άγχη και κούραση πίσω, φτιάχνοντας μια ζωντανή και δραστήρια κοινότητα που διακόπτει την κανονική ροή της ζόρικης καθημερινότητας για μια συνάντηση ψυχαγωγίας, ξεκούρασης και πολιτικής αναζήτησης.

Το φετινό κάμπινγκ περιλαμβάνει τα πάντα! Από πολιτικές εκδηλώσεις και workshops, ως θερινά σινεμά, συναυλίες, γλέντια, cocktail nights! Από περιβαλλοντικές πεζοπορίες και αθλητικά events ως ιστορικές, πολιτικές, πολιτιστικές εκδρομές στις γύρω περιοχές!

Όσο οι διακοπές φαίνεται να αποτελούν προνόμιο, εμείς αντιπαραβάλουμε μια εικόνα απ’ το συλλογικά διαμορφωμένο μέλλον μας, για αυτό και επιδιώκουμε να ενισχύσουμε πλευρές αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης, διαπαιδαγώγησης και συλλογικότητας. Να γκρεμίσουμε την εικόνα της εμπορευματοποίησης των πάντων, της αδυσώπητης «ανάπτυξης» της τουριστικής βιομηχανίας, των πανάκριβων διακοπών που παρουσιάζονται ως περιφρονημένο εξάρτημα μιας απέραντης θάλασσας εργατοωρών ολόκληρης χρονιάς και να σπάσουμε το ασφυκτικό μοτίβο «σπίτι-δουλεία-σπίτι», αξιοποιώντας το χρόνο μας ποιοτικά.  Στοχεύουμε στην άνετη διαμονή όλων και στην ενεργό συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του φετινού camping, αποτελώντας ουσιαστικό κομμάτι του.

Το camping Αναιρέσεις σας καλεί σε ένα 10ήμερο συλλογικών διακοπών όπου θα μπορέσουμε να διασκεδάσουμε μαζί, να συζητήσουμε, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας, να ψηλαφίσουμε από κοινού τις δύσκολες και απαιτητικές απαντήσεις για την επόμενη μέρα. Κόντρα στο ζόφο και τον ατομικό δρόμο, προτάσσουμε την συλλογική οργάνωση, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα του κινήματος και της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, για την επαναθεμελίωση της σύγχρονης κομμουνιστικής προοπτικής. Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα δίνουμε ραντεβού εκεί.

Facebook Event: Camping Αναιρέσεις 2023 | 14-23/7, Άγ. Κωνσταντίνος Φθιώτιδας | Facebook

Κόστος: 6€ / ημέρα και 50€ / 10ήμερο

 

 

Scroll to Top