Camping Αναιρέσεις 2022 – Δελτίο Τύπου

Καλύβια Βαρικού Πιερίας, Κατερίνη |  Camping «Στάνη» | 22/7 – 1/8

 

Το Camping Αναιρέσεις ανανεώνει το φετινό θερινό ραντεβού του από τις 22 Ιουλίου έως τη 1 Αυγούστου στο camping Στάνη, στην περιοχή Βαρικό Πιερίας, σε μια ιδιαίτερα όμορφη περιοχή με εύκολη πρόσβαση από Θεσσαλονίκη & Αθήνα. Μετά από τον πρώτο επιτυχημένο γύρο φεστιβάλ, το camping Αναιρέσεις είναι έτοιμο να υποδεχτεί μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες και εργαζομένους/ες που αναζητούν μια εναλλακτική, οικονομική και ποιοτική απόδραση από την απαιτητική εργασία, αφήνοντας άγχη και κούραση πίσω, φτιάχνοντας μια ζωντανή και δραστήρια κοινότητα που διακόπτει την κανονική ροή της ζόρικης καθημερινότητας για μια συνάντηση ψυχαγωγίας, ξεκούρασης αλλά και πολιτικής αναζήτησης.

Το φετινό κάμπινγκ θα περιλαμβάνει τα πάντα! Θερινό σινεμά, stand-up comedy, βιβλιοπωλείο, συλλογική κουζίνα, αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές στις γύρω περιοχές, αλλά και πλούσιες πολιτικές εκδηλώσεις και workshops. Δεν θα λείψει φέτος το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με συναυλίες, γλέντια, dj sets, πάρτι αλλά και θεματικές μουσικές βραδιές στο beach bar των Αναιρέσεων που θα λειτουργεί καθημερινά!

Όσο οι διακοπές φαίνεται να αποτελούν προνόμιο, εμείς αντιπαραβάλουμε μια εικόνα απ’ το συλλογικά διαμορφωμένο μέλλον μας, για αυτό και επιδιώκουμε να ενισχύσουμε πλευρές αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης και συλλογικότητας. Να γκρεμίσουμε την εικόνα της εμπορευματοποίησης των πάντων, των πανάκριβων διακοπών που παρουσιάζονται ως περιφρονημένο εξάρτημα μιας απέραντης θάλασσας εργατοωρών ολόκληρης χρονιάς και να σπάσουμε το ασφυκτικό μοτίβο «σπίτι-δουλεία-σπίτι», αξιοποιώντας το χρόνο μας ποιοτικά.  Στοχεύουμε στην άνετη διαμονή όλων και στην ενεργό συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του φετινού camping, αποτελώντας ουσιαστικό κομμάτι του.

Το camping Αναιρέσεις σας καλεί σε ένα 10ήμερο συλλογικών διακοπών όπου θα μπορέσουμε να διασκεδάσουμε μαζί, να συζητήσουμε, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας, να ανιχνεύσουμε από κοινού τις απαντήσεις για την επόμενη μέρα του κινήματος και της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, για την επαναθεμελίωση της σύγχρονης κομμουνιστικής προοπτικής. Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα δίνουμε ραντεβού εκεί.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων!

Δηλώνουμε Συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

Τηλεφωνικά
ΑΤΤΙΚΗ: 6971834328
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 6946074706
ΘΡΑΚΗ: 6970277615
ΚΡΗΤΗ: 6997056677
ΘΕΣΣΑΛΙΑ: 6978907456
ΗΠΕΙΡΟΣ: 6957413929
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: 6974838908
Ή μέσω της ειδικής πλατφόρμας στο site https://camping.anaireseis.gr

Stay Tuned:
Website: https://anaireseis.gr
Facebook: @anaireseis
Instagram: @anaireseis.theproject
Twitter: @anaireseis
YouTube: Project Αναιρέσεις

Scroll to Top